citroen 2cv
trouwauto
stokbrood
steeg
champs elysee
wijn druiven
slakken
terras
citroen 2cv
stokbrood
slakken
steeg
eiffeltoren
champs elysee
wijn druiven
terras
citroen 2cv
stokbrood
steeg
champs elysee
wijn druiven
terras
citroen 2cv
stokbrood
steeg
champs elysee
wijn druiven
terras
citroen 2cv
stokbrood
steeg
VAST VOORDEEL
  • Welkomstaanbieding voor nieuwe klanten: APK alle merken € 19,95
  • Reparatiecultuur i.p.v. vervangcultuur
  • Prix d'amis, dus vriendelijk geprijsd

Garage Van Bemmelen heeft een primeur.
Klassieke auto’s worden schoon.

De wereld en haar bewoners zijn continu in beweging, daar hoort een groter besef van onze omgeving en luchtkwaliteit bij. Dat besef roert zich; schonere energievormen worden geperfectioneerd. De vraag om schonere lucht dient zich aan.

Milieuzones zoals die in Duitsland al geruime tijd bestaan worden ook in Nederland ingevoerd. Nu nog lokaal, maar een landelijke of Europese regeling zal uiteindelijk de norm worden. Rotterdam maar ook Parijs weert youngtimers en sommige oldtimers uit de binnensteden.

In Rotterdam geldt voor benzine- en LPG auto’s tussen 1992 en 1976 dat deze categorie niet meer in de binnenstad mag.

Parijs stelt dat alle auto’s voor 1992 de stad niet meer inkomen. Dat zijn begrijpelijke maatregelen, maar het is jammer dat daardoor een stukje cultureel erfgoed tekort wordt gedaan en de klassieker uit het straatbeeld verwijnt. Het plezier dat u beleeft aan het rijden in een klassieker is zeker ook wat waard!

De Van Bemmelen-oplossing.

Wij bouwen uw vervuilende auto om naar een auto met een moderne schone uitstoot. De ideale verhouding om een zo schoon mogelijke verbranding te krijgen is 14 delen lucht op 1 deel benzine, dat is Lambda 1.

Via een ingenieus regelsysteem en een katalysator kunnen wij uw auto met carburateur zo aanpassen dat die schone verbranding gehaald wordt. Ook met een youngtimer of oldtimer kunt u bijdragen aan een schonere lucht en kunt u straks met een ‘schoon geweten’ weer rondtoeren in uw trotse oldtimer.

En op die manier dragen ook wij bij aan een schonere wereld. Vraag een offerte aan voor uw dierbare classic via info@garagevanbemmelen.nl