citroen 2cv
trouwauto
stokbrood
steeg
champs elysee
wijn druiven
slakken
terras
citroen 2cv
stokbrood
slakken
steeg
eiffeltoren
champs elysee
wijn druiven
terras
citroen 2cv
stokbrood
steeg
champs elysee
wijn druiven
terras
citroen 2cv
stokbrood
steeg
champs elysee
wijn druiven
terras
citroen 2cv
stokbrood
steeg
MEER VOORDEEL
  • Gratis seizoenscheck; wij controleren uw auto zodat u veilig het seizoen doorkomt
  • Voor kleine reparaties kunt u altijd even langsrijden
  • Gratis APK bij een grote beurt

Een stukje geschiedenis

Garage van Bemmelen opende haar deuren in mei 1991. Toen nog aan de Industriestraat 1, maar daar was na verloop van tijd geen plek meer voor ons bedrijf. Nieuwbouw diende zich aan, maar tot die tijd moesten we noodgedwongen een tussenoplossing zoeken. Dit werd het pand aan de Rotterdamseweg dat we inmiddels al weer een tijdje terug verlaten hebben.

In januari 1999 betrokken wij met enige trots het nieuwe, speciaal voor ons gebouwde pand aan de Ampèreweg 20. De bijzondere constructie gaf veel bekijks in de architectuurwereld.

Uw auto is in goede handen.

Tussen alle omzwervingen door heeft Garage van Bemmelen niet stil gezeten en de nieuwe technische ontwikkelingen op de voet gevolgd. Door aanschaf van diagnose-aparatuur en speciaalgereedschap blijven we bij met alle ontwikkelingen die Citroën doormaakt. Wij zijn geheel klaar om u, en uw volgende Citrooëns ook in deze eeuw te bedienen.

Garage van Bemmelen kenmerkt zich door de grote expertise op het gebied van zowel oude modellen (Traction, DS, GS, CX, etc.) als nieuwe (elektronische) techniek. Doordat we een klein en overzichtelijk bedrijf zijn, met hart voor het merk en hart voor de klanten, blijven we Citrooënspecialist nummer 1 voor Delft en omstreken. Onder andere door grote efficiency en een enorme voorraad aan gebruikte onderdelen kunnen wij reparaties uitvoeren tegen een concurrerende prijs en grijpen wij zelden mis!

Op zoek naar een andere auto?

Ook voor een nieuwe of gebruikte auto kunt u bij ons terecht evenals voor schadetaxaties, regulier onderhoud en reparaties. Ook zijn wij een RDW-erkend APK-keuringsstation. Wij staan altijd klaar voor een passend advies, afgestemd op uw wensen en budget. Komt u gerust eens langs om het gebouw te bewonderen, een onderdeel te halen of voor een reparatie.